viernes, 10 de julio de 2009

POBLAROCK 2009

Por esas curiosidades de la vida, ayer me enteré de que este sábado se celebra el PoblaRock 2009. Fue hablando con Vivian, que me dijo que o había sido ya o estaba a punto y se puso en contacto con su compañero Angel, que se ve que está en el ajo y me paso la información que adjunto. Ambos son de Arluk Software, una empresa que os recomiendo tener en cuenta. Osea, que visitéis el enlace.

Aunque llegamos a última hora, espero que sirva para, al menos, dar a conocer esta cita anual un poco mas. Por cierto, que La Pobla de Segur es, curiosamente, el pueblo donde nació este seguro servidor que escribe (aunque en la wiki aún no se han enterado). Lo que no deja de tener su "aquello". Además, fué Ciutat Pubilla el 67; pero no encuentro el disco de la efemérides, coñe, que lo quería poner aquí; así que pongo una foto de mi clase del 62 para la posteridad, con un par.

Os pego aquí, en catalán y en castellano la información del festival de la página de la organización, así con la de las bandas que hemos sacado de su MySpace.

Para los que no llegaremos este año, es hora de apuntar el segundo sábado de julio en nuestros calendarios de 2010!

De cara a aquest any 2009 l'AMUP està preparant tot un seguit d'activitats musicals perquè la gent de La Pobla de Segur i rodalies pugui descobrir nous horitzons dins l'apassionant món de la música.

Una d’aquestes activitats i la més important és el Poblarock 2009, eix central de l’associació i, de fet, l’esdeveniment que ens permet organitzar la resta d’activitats, concerts, 'master class' i festivals de l’any.

El Poblarock són més de 10 hores de música en viu on s’hi representen molts estils musicals, des del soul i el blues fins al hard-rock i el metal. Hi presentem grups principalment emergents en el món de la música, fent que el PoblaRock sigui una plataforma de difusió i llançament important dins el difícil circuit de la música en directe.

De mica en mica el PoblaRock va agafant nom i per a molts amants de la música ja és una cita d’assistència obligada. Consolidat al segon cap de setmana de juliol, La Pobla de Segur es converteix en el centre de la música en viu a les nostres contrades.

Aquesta serà la terecera edició del PoblaRock on presentem 10 grups de molt nivell. Des de l'AMUP no tanquem fronteres, ja que aquest any, a banda de la participació de grups de la nostra terra, comptarem amb la participació de formacions procedents de Suècia, Andorra i Aragó fent que la marca PoblaRock s'escolti molt més lluny del nostre territori i, ben segur, això suposarà una molt bona influència per a la nostra vila.

En les edicions passades es va registrar una gran afluència de públic, gràcies a la varietat musical en el cartell i la difusió del mateix.

Cal recordar que l'entrada al PoblaRock sempre és gratuïta, així el públic té la llibertat de poder gaudir de les actuacions que desitgi segons l'ampli ventall d'estils que s'hi ofereixen.

Dins el recinte del Festival hi haurà servei de barra, entrepans i merxandatge dels grups participants.

Només ens queda convidar-vos a gaudir del PoblaRock'09 el dissabte 11 de juliol a la pista poliesportiva del Camp de futbol de La Pobla de Segur.

AMUP
Cara a este año 2009 la AMUP está preparando una serie de actividades musicales para que la gente de La Pobla de Segur y alrededores pueda descubrir nuevos horizontes dentro del apasionante mundo de la música.

Una de estas actividades, y la más importante, es el Poblarock 2009, eje central de la asociación y, de hecho, el acontecimiento que nos permite organizar el resto de actividades, conciertos, 'master class' y festivales del año.

El Poblarock son más de 10 horas de música en vivo en las que se presentan muchos estilos musicales, des del soul y el blues hasta el hard-rock y el metal. Presentamos grupos principalmente emergentes en el mundo de la música, haciendo que el PoblaRock sea una plataforma de difusión y lanzamiento importante dentro del difícil circuito de la música en directo.

Poco a Poco el PoblaRock va teniendo nombre y para muchos amantes de la música ya es una cita de asistencia obligada. Consolidado el segundo fin de semana de julio, La Pobla de Segur se convierte en el centro de la música en vivo en nuestras comarcas.

Esta sera la tercera edición del PoblaRock donde presentamos 10 grupos de gran nivel. Des de AMUP no cerramos fronteras, ya que este año, además de la participación de grupos de nuestra tierra, contaremos con la participación de formaciones procedentes de Suècia, Andorra y Aragón haciendo que la marca PoblaRock se escuche mucho más lejos de nuestro territorio y, seguro, esto supondrá una buena influencia para nuestro pueblo.

En les ediciones pasadas se registró una gran afluencia de público, gracias a la variedad musical en el cartel y la difusión del mismo.

Recordar que la entrada al PoblaRock siempre es gratuita, así el público tiene la libertad de poder disfrutar de las actuaciones que desee entre el amplio abanico de estilos que se ofrecen.

En el recinto habrá servicio de barra, bocadillos i merchandising de los grupos participantes.

Sólo nos queda invitaros a disfrutar del PoblaRock'09 el sábado 11 de julio en el polideportivo del Campo de futbol de La Pobla de Segur.

AMUP


Pasamos ya a a lista de bandas. Después de traducir la primera parte, me permitiréis que deje esta segunda sin traducir... es fácil de entender y, además, encontraréis los enlaces a los MySpace de las bandas donde encontraréis más información si así lo deseáis.

11 de juliol de 2009 a partir de les 19 hores (entrada gratuïta):


Gwärroteville


Es forma l’any 2005 quan Fano Pallarés (guitarrista) recluta a Marc Mas (bateria) i a Toni Mestre (baix) , amb la intenció d’exterioritzar la música que sempre havia sentit. Marc Martins (cantant de Persefone) entra a formar part d’aquest projecte de cara al primer concert de la banda pel dijous de rock ’06 a la capital andorrana , en el que deixen al public bocabadat amb el seu metal-rock intens i potent.

Marc Martins abandona la banda per dedicar-se plenament a Persefone , però algun temps després s’uneix al grup Carlos Lozano (guitarrista de Persefone) per actuar en dos festivals mítics d’Andorra : El Testarock a Andorra la vella i El festival de música Jove a Encamp.

Finalment, decideixen seguir avançant amb el line-up dels inicis i nucli del grup. Harnox Deville , Gwärriordrummer i Sir-William-Thomas-Bartolomew-Red inicien un camí que possiblement els obri moltes portes : la grabació del seu primer album, un LP composat per 13 temes i algun que altre bonus track, fet a casa , als “Mas Studios” , i que va veure la llum al juliol del’08.

http://www.myspace.com/comescrawlin


No Sound Effect

L‘ efecte del NO SO és la sensació que es crea quan algú encèn un llumí després d'haver estat a les fosques molt temps, però amb el so.


És com quan estàs escoltant música amb auriculars amb el volum al màxim i de cop i volta les piles s'esgoten i tot para de cop.

Les influencies de NSE són molt variades, des de la new wave fins al heavy, des de The Wild Swans fins a Faith no More, passant per Psychedelic Furs o Queen. Tot i això, cap d'elles realment identifica a la música de NSE, un rock en anglès que pretén mantenir un bon equilibri entre la força i la melodia, entre la malenconia i l'esperança.

http://www.myspace.com/nosoundeffect


MayFlower

Mayflower són un trio de Goteborg format per Andreas Ågren al baix, a la bateria Andreas Edman, i veu i guitarra de Michael Bratell.

Mayflower ha trobat una manera de barrejar Queens of the Stoneage amb Sound Garden i Neil Young i un so propi amb tocs retro.


Han tocat en diversos festivals de Suècia i fins i tot han contactat amb el club de BB King a New York, on proximament és possible que actuin.

En la seva gira de promoció a Espanya els acompanyen els seus amics de Saragossa, els No Sound Effect.

http://www.myspace.com/mayflowersound


Bad Fx in Spring Day

Tenen com a missió recuperar les més grans cançons dels grups més grans de la història del punk-rock i hardcore melòdic californià i europeu, així com algun grup espanyol actual amb influències directes d'aquests grups. "Bad Fx in a Spring Day" és, en definitiva, un grup de versions que homenatjarà tots aquells grups com: NOFX, Bad Religion, No use for a name, Millencolin, Lagwagon, Green day, The Offspring, Pennywise, Pulley, Dikers, Strawberry hardcore... i molts altres.

"Bad FX in a Spring Day" és el grup que no et pots perdre.


http://www.myspace.com/badfxinaspringday


Kaso Perdido

Kaso Perdido neix a principis de 2008 amb l'objectiu de crear cançons on poder treure tot el que portaven dins, tant musical com ideològicament.

Es forma amb la idea tan clara com senzilla de fer ska i punk rock barrejat amb els sons, melodies i estils que els agradi, sense complexes de cap tipus.

Reivindicació i festa són la idea del grup.

Al novembre del 2008 va sortir el seu primer disc que es pot descarregar gratuïtament des de la seva web.


http://www.kasoperdido.tk

http://www.myspace.com/loskasoperdido


Imperdibles

Imperdibles va nèixer el 2008 a l'Espluga de Francolí, i en tan sols uns mesos, aquesta banda ja ha enregistrat el seu primer treball anomenat "Al teu costat" que ara estan presentant en una gira d'estiu. Dins el seu myspace http://www.myspace.com/imperdiblesmusic que en tan sols 3 mesos ha rebut més de 12.000 visites que han pogut descarregar-se les seves cançons, trobareu més informació del grup, així com totes les dates de concerts de la gira estiuenca.

Imperdibles són: Oscar Rizos (guitarra i veu), Ramon Amigó (baix i cors), Sergi Esparza (teclat, piano i cors), Enric Madruga (guitarra), Sergio Martínez (bateria i cors), Ferran Andechaga (tècnic de so)

http://www.myspace.com/imperdiblesmusic



La Heydi

Vanesa Linares era la meitat de la formació Heydi Pank juntament amb Jordi Bardavio, però després de dos anys i un disc, es varen prendre un temps de relfexió. Ara la Heydi en solitari presenta el seu nou disc ple de matitzos, molta energia i textos inconformistes amb el món què li ha tocat viure.

http://www.myspace.com/laheydi


Trama

Trama és una banda de versions de Hard Rock dels 70's - 80's que disposa d'un repertori de temes de bandes tan emblemàtiques com Whitesnake, Deep Purple, Bad Company, Judas Priest, Rainbow, AC/DC...


La banda es forma a l'escola de música BCN Fusió, quan l'Armando comença a pendre classes de guitarra que dóna en Marçal, i es completa amb l'Alberto, company d'escenari d'en Marçal en diverses bandes i amb en Raúl, company de l'Armando en un combo de veus a capella.

El seu objectiu és el directe i que aquest serveixi per fer passar una bona estona a tot el que s'acosti a veure'ls.

http://www.myspace.com/tramaband


Soulid

L'estil dels Soulid es podria definir com ROCK en el més ampli sentit de la paraula.

Els agrada jugar amb el hard i el punk rock, però incorporant-hi elements propis del soul i del funk.


Tenen un directe molt contundent però també carregat de feeling i electricitat.

DISCOGRAFIA:

- Soulid, (cd autoproduït) 2002

- Un Hombre con Suerte, (Canciones de Cuna y de Rabia, Homenaje a 091, Criminal Records) 2002

- Your Love is Nicotine, (cd autoproduït) 2005

- Sex Beat (Walking with the Beast, Tributo a Gun Club, El Beasto Records) pendent de publicació


- My Everything (cd autoproduït) pendent de publicació

http://www.myspace.com/soulid2


Plowshare

Plowshare neix a principis del 2002 com a via d'escapament per poder treure tota la creativitat d'uns personatge inquiets que viuen rodejats per una societat on el rock està poc valorat, i al mateix temps per canalitzar tota l'energia que comporta la joventut dels seus components. No intenten definir el seu estil, una mescla de les seves influències personals sense oblidar les seves arrels.

http://www.myspace.com/webplowshare


Més de 10 hores de música en viu non-stop!!!!


A la pista poliesportiva del camp de futbol de La Pobla de Segur.

ESPEREM QUE VINGUIS!!!!


Per a més informació http://www.myspace.com/amupcat


Y acabamos con el reportaje de los informativos de ATV sobre el PoblaRock'08





No hay comentarios: